Pop-up kahvila ja Kirppis

Zpredin kotitalossa, vanhassa venäläisen ruhtinas Baryatinskyn huvilassa, sijaitsee Kesäinen Pop-up kahvila ja Kirppis viitenä peräkkäisenä lauantaina eli 10, 17, 24 ja 31 heinäkuuta sekä 7 elokuuta klo 12-16.

Ulkopöydissä voi istua väljästi näköaloista nauttien ja sisälläkin huvilassa voi kahvitella. Käsidesiä löytyy.

Kahvila tarjoaa Zpredin levitteitä sekä herkullisia itse leivottuja kakkuja ja leipuri Päivi Pihamon herkkupullia. Kahvi sekä makusiirapeilla maustettu jääkahvi maistuu ja omista raparpereista ja mansikoista keitetty mehu vie niin sanotusti kielen mukanaan. Vegaanisia leivonnaisia leivon myös tietenkin.

Mukaan voi ostaa munia ja puutarhan tuotoksia, yrttejä, kesäkurpitsaa, kurkkuja ja mansikoita. Myös oman metsän mustikoita tulossa myyntiin. Tuotteita rajoitettu määrä viikottaisen kasvun mukaan.

Myynnissä myös ruhtinaasta kertova vihkonen, jonka tuotto menee Partakosken kyläyhdistyksen hyväksi. Kyläyhdistys tekee valtavasti palkatonta työtä korjatessaan paikkoja ja pitääkseen kaiken kunnossa. Lahjoitathan vähintään 5 euroa vihkosesta. Raino Lavikkala on tutkinut pitkään ruhtinaan elämän vaiheita ja koonnut kaiken tietonsa kansien väliin.

Ankat Aku, Milla ja Helka vaappuvat pihassa ja kanatkin saattavat tulla moikkaamaan. Kettu vei Iines ankan muutama viikko sitten, niin olemme olleet varuillamme ja ankat ja kanat eivät enää ole vapaana aamusta iltaan.

Kirpputorilta löytyy lasiastioita, leluja, kirjoja, hömppää. Kannattaa tulla penkomaan.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan ja viihtymään.

Päivi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *